Whitewomen35 şuan bebeğim 4 ay 20 günlük 5 aylık olmasına çok az kaldı memeyi hiç bir şekilde emmiyor zorla zorla bu aya kadar geldik sırf anne sütü alsın diye çok çabaladım ama hep meme reddimiz vardı 2 3 gündür tamamen bıraktı gibi benim de gücüm kalmadı gerçekten çok mutsuzum çünkü bu çocuğuma da yansıyor sanırım mama başlicam :/ ve 5. Ayda yavaş yavaş tadım yaptırıp ufaktan yedirmek istiyorum sizce yapmalı mıyım sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz sizler ne zaman başladınız ?
Asym33 Whitewomen35 Ek gıdaya 5. Ayda başladık mama ile besleniyorduk ama bebeğim hazırdı oturabiliyordu biz birşeyler yerken heyecanlaniyordu yemek istiyordu doktorumlada knusmustum başlamıştık
Ruveydaa Whitewomen35 Bizim kilo sorunumuz var, o yüzden 5 aylıkken doktorumuz başlattı. En iyisi doktorunuza danışın.😇
Whitewomen35 Asym33 benim bebeğim de oturuyor desteksiz değil henüz ama oturmak istiyor bir şeyleri görünce ağzını açıyor ağzına götürüyor kararsızım şuan doktorumuza danışacağım ama kesin hayır diyecek
Asym33 Whitewomen35 Bazı durumlarda erken başlayabiliyor doktorlar durumunuzu da anlatınca hayır demez bence ya
Whitewomen35 Asym33 Meme reddi durumu var işte umarım onaylar çünkü başlamak istiyorum diğer türlü kilo kaybedecek diye korkuyorum
Ruveydaa Whitewomen35 Kabak,havuç,patates, kapya biber, patates Kayısı, şeftali,muz verdim. Sonra kabak patates ve havuctan sebze çorbası yapıp onu verdim. Simdi de meyvelerden irmikli muhallebi falan yapcam işte.