aslhnm Kızlarım kızım 2 aylık ve 3 lü karma aşı olduk perşembe günü hemşire pazartesiye kadar yıkamayın dedi ama pazar günü mevlütümüz var yıkamam gerekiyor. Siz kaçıncı günde yıkadınız yıkamalımıyım ne zararı olur. ?
iki_prens_annesi_ aslhnm 3 gün muhakkak geçmeli aşı yerine su degmemeli ben aşıya goturmeden önce ya aksamdan ya sabahtan yıkarım hep
Merve0227 aslhnm malesef yıkamamalısın en az 3 gün su değmemeli Nemli bez ile silebilirsin aşı yerlerine değmeyecek şekilde bi de mis kokulu bebek yağı sürdün mü oldu bebişler zaten kusmuktan başka kokmuyolar ki ❤️
iki_prens_annesi_ aslhnm ben etmiyorum ama siz yıkamak durumundasınız bı ebeye danışın tekrar numarası varsa
aslhnm Merve0227 evet kusmuk kokuyor zaten dediğiniz gibi yapıcam başını yıkarım bi saçları terden yapışıyor çünkü 😀😀
aslhnm Merve0227 teşekkür ederizz gerçekten çok zormuş kızım ağlamazdı hatta agladımı gülerdik mutlu olurduk aşıdan itibaren resmen ağlamayo öğrendi artık 😀😀
Merve0227 aslhnm yine de ağlamasın kız kıyamam valla 🌸benim ilk oğlum ağlamayı bilmezdi ama ikinci mahalleyi başımıza toplar o derece 🤣🤣