Ozlem2904 Oğlum 17ay 9gunluk eline geçirdiği herseyi klozete atıyor. Tarak, disfircasi diş macunu, karton bardak, kumanda.. bugünde telefonumu atti. Artık bantladim kapagi .. ama kameram gtmis su almis. Pirinc disinda öneri var m?
Sorusormomm Ozlem2904 telefoncuya goturun ama benimkide havuza düşmüştü kamera bulanık ve siyah çizgi çizgi çekiyordu yapılmadı yenisini almistik tuşları da bozuldu benimkinin WhatsAba giriyordum ordan çıkıp kendi başına başka yerlere giriyor du mesaj yazarken ben a harfine basınca arka arkaya yüz tane a harfine basıyordu
Ozlem2904 Sorusormomm geçmiş olsun sizede. Şuan yan açma kapama tusuda gitmiş… 2ay önce eşim ekranini değiştirdi 4bine.. bu sferr telefoncu hak getire.
Sorusormomm Ozlem2904 bozulan tlfnu yaptırmak yerine yeni almak daha mantıklı geliyor bana çünkü nerdeyse bir telfn parasına yakın fiyat veriyoruz tlfna durumunuz varsa direk yenisini alın
Ozlem2904 Sorusormomm ya eşim geçen ay ekranını değiştirdi onuda oğlum kırmıştı simsiyah oldu ekran saatler içinde 4bin vrrdi ekrana şimdi oda yok.. baya kızdı..