Kızlar 9ay 8 günlük bebeğim, uykuları bir bozuldu pir bozuldu, emerek uyuyor, normalde 8-8 buçuk gibi kalkar efendi efendi 2 uykusunu yapar ,akşamda bı şekilde yüzkere emmeye kalksa da uyurdu gene, ama bı zaman işler sarpa sarmaya basladi, 9 gibi kalkıyor , tek uyku yapıyor 12 gibi 2-3 e kadar uyuyor , sonra akşam bir aksilik başlıyor ikinci uykusu geçe kaldigi için sanırım,sürekli bir huysuz sürekli bir mızmız,uyutuyim diyorum yok emerek bile uyumuyor,uyusa bile beşiğine alınca yaygarayi kopariyor ,sonra devam etmiyor uykusuna,artık son günlerde canımdan bezdim yani , ne yapmalıyım bilemedim uyku eğitimi bana göre değil ağlatmak istemiyorum onu onermeyin lütfen , sabah uyurken veya öğlen uyurlen uyandırsam huysuz olur diye korkuyorum ve genelde oluyor da ,elim kolumu bağladı , geceleri emer uyurdu ,bazen 4-5 gibi kalkıyor bir saat uyumuyor bekliyor ,valla yoruldum buara , öğlen uykusunu da erkene çekemiyorum çünkü uyumuyor yani yüz kere denesem de , sabah uykusunu erkene çeksem diyorum eee 7 de kalktığı zaman da 12de 1de uyuyor ne anladım bu isten