Linaamom [silindi] süt gelmese bile sürekli sağ 2 saatte bir 15 dk-15 dk. Bi süre sonra gelecek merak etme bol bol sıcak suda göğsüne masaj yap süt kanalları açılır
Deryamaysa [silindi] sütün çokmuş bi düşün 1 Solar ilaç al iç 2 Keyifli videolar izle gül 3 Bol su iç 4
Ayseguloprl [silindi] başlarda benimde öyleydi süt kabalarınızı ilk yumuşatın duş alın ovun duşta masaj yapın daha sonra gelmese bile sağın 15er dakika 3saate bir yavaş yavaş açılmaya başlar kanallarınız
Linaamom [silindi] canım ben normal doğum yaptım 4 gün gelmedi sütüm düşün yani. Nitekim sıcak suyla duş aldım kafamı rahat bıraktım sütüm gelmeye başladı. Kuru incir ye üzüm komposto iç Allah ın izniyle gelir neden gelmesin
senay_009 Süt sağma makinesinin markası ne bilmiyorum ama aldığımız makineyle bir damla gelmiyordu medikalden kiraladım ben ve sağımı kuvvetli deneyin derim 🙏
Ysgl26 [silindi] gelir canım gelmiyo diye düşünme 1 damla bile gelse moralini bozma. Artacak zamanla..Bol su iç ve ılık duş al. Sağarkwn sütüne bakma biberona çorap geçir öyle sağ..