Ebrutoprk Kızlar kehribar kolye almak istiyorum kızıma da 7 aylık salyası akıyor baya . Kullananlar bilgi verebilir mi ? Bir de insgramdan alan var mı güvenilir bir site ?
Sasah1441 Ebrutoprk canım mutlaka glt sertifikası sor yoksa sahtedir ben kehribar burda. Store den almayı düşünüyorum ❤️
Aysktr Ebrutoprk instagramda totsandmore_organik_bebek den aldım sertifikalı tavsiye ederim. 2 aylıkken almıstım önce ayak bileğine 4 ay olunca da boynuna geçtim bir dişimiz var ates salya ishal hiçbir sorunumuz olmadı ben kolye ile alakalı diye düsünüyorum ☺️
Unicorn Ebrutoprk melsydesign instagramdan bak derim hem fiyatı uygun hem de sertifikalı.bende yeni aldım,sayfa sahibeside ilgili👍🏻
Didi-dodo Aylingneess peki bebeginiz tutup cekmiyomu nebilim dikkatini ceker tutup kopartir ve agzina atar diye korkuyorum ve almadim bugüne kadar
16022019 Kesinlikle işe yarıyor. Bebeğimi yıkadıktan sonra bazen takmayı unutuyorum çeşme gibi salya akıyor agzından. Taktığım an kesiliyor salyası. Ben çok memnun kaldım. kehribarsepetinden almıştım. Sertifikalı gönderiyor
Sasah1441 Ebrutoprk canım glt sertifikalı ve kontrol da edebiliyorsun diğer sertifikaların denetlemesi VS yok sahte ürün de olabilir yani
Ebrutoprk Aysktr evet o siteyi önermişlerdi bana diğerlerine göre biraz da pahalı ama önemli olan işe yaraması 😏
Dilaraa Ebrutoprk verazeyn diye bir sayfa var orijinal ürünler ordan alın. İnstagrama güvenmeyin sahte geliyor
Ebrutoprk Saricizgilibeyazev diş agırısnı alıyor kolay çıkmasını sağlıyormuş salyasını kesiyor . Yanı bende araştırma yapıyorum güvenli bi yerden almak için