AylaSuna Uzun yola tatile gideceğiz bebeğim ozaman 8aylık olacak nasipse pusette rahat edemeyeceğini düşünüyorum oto koltuğu araştırırken buradaki hanımlar bana daha çok yardımcı olacaktır diye düşünerek araştırmama son verip tecrübelerinizden faydalanmak istedim. 🥰🌷♥️🫶🏻
Cocolingo AylaSuna Adac puanı önemli, biz besafe kullandık şuan 15 aylık britax römere geçmeyi düşünüyorum, yatış kademesi yeterlimi diye bakın uzun yolculuklarda iyi oluyor, bir diğer mevzuda camdan rahat bakabilmesi bu konuda en yükseği besafe
Piisii AylaSuna ben yeni aldım hatta bugun geldi yoyko 360 derce dönem aldım be safe izi 3 le arasında kaldım aynı fiyatlar ama be safe iznim 0-36 olanlr 360 dönenler fiyat olrak aşıro yüksek diğe be safe almam olyom kullmrım süresi az 15 kiloya kadr 9 kilodan itibaren kullndım bide yoykoya bakablrsn aklına yatrsa tavsiye esrö baya kaliteli geldi
Wanderlust AylaSuna be safe kullaniyoruz 9.ayindan beri suan 2 yasinda cok cok memnunuz ki cok sik uzun yola gideriz hususi sectik yuksekligi baya iyi disariyi cok rahat izliyor buyudukce oglum da cok seviyor.
AylaSuna Wanderlust Teşekkür ederim bilgi için bizimde ilk uzun yol tecrüb mizm olucak puset olmaz değil mi oto koltuğu şart uzun yolda
Adenmoms68 AylaSuna ay ben pusetle cıktım cok kötü oluyor surekli düşecek diye tuttum elimle rezillij yani
Wanderlust Adenmoms68 2 sene oldu alali biz de guncel fiyatlari bilmiyorum alicaginiz oto koltugu adac testlerinden gecmis olsun mutlaka o sekilde arastirin icinize sinen bir tanesine denk gelirsiniz umarim 🌸