Esrademir1 Bebeğimin alttan 2 tane dişi vardı iki tane dişi daga geliyor üstte de hiç yoktu 5 tane dişi geliyor galiba çok zorlanıyor napmam lazım
Melis1706 Esrademir1 bir tanidigimiz 6 tane ayni anda cikardi calpol fayda etmedi dolven sanirim kullanmisti yanilmiyorsam tek o fayda etmisti
Mtzzeynep Esrademir1 benim oğlumun da iki dişi vardı dün baktım üsten 6diş geliyor. Alt tarafa baktırmadı.
Yagmurtanesi Esrademir1 Benim bebegimde aynı şekilde üst damağı komple şiş 3 dişi çıktı şimdi 2 sini çıkarıyor kalanlarda şiş duruyor calpol vermek istiyorum ama doktorlar cigerlere zararli diyorlar ama çocukta acı çekiyor napacam bilmiyorum ağzını ellettirmiyor ki karanfil yağı süreyim 😒
Minel-inannesi Esrademir1 kuru sogani rondodan gecir buz kalibini yarim doldurupta dondur. Donduktan sonra dis etlerine masaj yapar gibi hafif hafif sür. Ne osanit ne tetagil hic bi ise yaramadi benim kizda
Eymenikonunannesi14 Bizde ayni sekildeydik. Her gece yatmadan 1 çk calpol veriyordum. Tedagille ve zeytinyağli karanfille damaklarina bol bol masaj yapiyordum eline soğuk havuç,salatalik veriyodum