Zeynep2035 Merhaba anneler benim kızım 21 aylık ben bugün kızımı doktora götürdüm kızıma gelişim geriliği dedi doktor kilosu 9 .400 kilosu 80 cm. Boyu endokrinoloji ye sevk etti özel mama verdi başına gelen varmı bu şikayetlerden .
Sedaalya Zeynep2035 boyuda %10 larda. Tabi araştırılsın ama belkide minyon bir bebektir. Korkmayın sakın. Sınırın altında değil boyu ve kilosu
Zeynep2035 Sedaalya işte ama doktor öyle diyince benim çocuğum ama 9 aylikdan beri aynı kiloda kilo almıyor gelişimi oyuzden geri bilmiyorum süreli emiyo ek gıda almiyo özel mama verdi işte ama çocuk endokrinoloji ne bölümü ne diye geçiyor bilmiyorum napiyorlar ne yapicaklar bilmiyorum korkuyorum .
Yasmnnnn Zeynep2035 kan değerlerine bakıyorlar korkulacak bişey yok. Bizde o bölüme gittik ama erken ergenlik şüphesiyle bir sıkıntı çıkmadı. Sizde de çıkmaz umarım
Sedaalya Zeynep2035 kan alıp değerlerine bakarlar uzun süre kilo alımı olmadığı için büyüme hormonlarına bakılır. Bakılsında ben hep düzenli kan verilip herşeye bakılması taraftarıyım allah korusun bir eksilik fazlalık varsa hemen müdahele edilmeli erken teşhis herzaman iyidir. İçinizi ferah tutun korkuşucak bir sonuç çıkacağını sanmıyorum inşallahh