_Teacher-mom- Kızlar toplu makyaj seti, krem, güzellik ürünü falan alacağım. Hangisi ?? Çıkıyorum evden şuan🌸
Deletedmom_109 _Teacher-mom- gratisin makyaj malzemeleri watsonsın ve rossmanın cilt bakım ürünleri güzel. Eve’İn kendi makyaj ürünleri uygun fiyatlı oluyor
Deletedmom_79 _Teacher-mom- rossman’ın kendi ürünleri hem daha temiz içerkli kremler özellikle hem de daha uygun. Renkli kozmetiği gratis/eve arasında halledebilirsin.
Beyninizikullanmakucretsizdir _Teacher-mom- ürünleri hem kaliteli hem de çok güzel e biraz da cep yakıyor 🥵😁
Beyninizikullanmakucretsizdir _Teacher-mom- insan cildi çok hassas olduğu için kaliteli şeyler almakta fayda var, ucuz alırsan bu seferde doktor yolu görünüyor insana 🥴
Sonbahar01 _Teacher-mom- merhabalar alışveriş bitince bizi de bilgilendirir misiniz neler aldınız foto resim ürünlerin fiyatı vs. Bende yakın zamanda baya bı bakım alışverişi yapacağım bana da eczane ve Gratis yolu gözüküyor. Pazartesi de cildiye randevum var
_Teacher-mom- Sonbahar01 tamamlayamadım alışverişimi ne yazık ki. Şimdilik bunları inceleyip alabildim. Bakabilirsin 😇
Sonbahar01 _Teacher-mom- pazartesi görünüyorum ☺️ alışverişi de ondan sonra yapmayı düşünüyorum zaten