bisenakillisinzaten Kızlar akşama misafir gelcek ama tek kişi. Et ürünlerini asla yemiyor tavuk dahil.onun iÇin Fellah köftesi, yoğurt çorbası bide patates salatası düşündüm sizce uygun mu misafire veya başka ne yapabilirim 3 saatim var yetişmek için 🥲😅
Beloved Patates biber mantar kuru soğan soslayıp fırına atabilirsiniz.. Zeytinyağlı pırasa da çok güzel oluyor..
sezer2022 bisenakillisinzaten gayet güzel mönü 🥰 havuç tarator da olabilir yada ortaya bi karpuz kesilebilir
bisenakillisinzaten sezer2022 karpuzda olacak. Biber kızartması olur mu sizce. Fellah köftesi Yoğurt çorbası Patates salatası Biber kızartması Karpuz Nasıl
Yaseminazizbebek bisenakillisinzaten yemeğe geliceklerini söylediler mi bana da bazen akşama misafir gelicekleri zaman arıyorlar ama yemeklerini yediklerini düşünüp çay yapıyorum ikram yada kahve 😂 bence menünüz uyumlu hazır yufka alıp börek de yapabilirsiniz yağlama da çok güzel oluyor patlıcan kebabı da süper oluyor
bisenakillisinzaten Yaseminazizbebek yemeğe gelir büyük ihtimal gelmeyecek olsa yeyip gelcem derdi heralde 😵💫
Birbebekkkbircicek bisenakillisinzaten bu 5 çayı gibi ama tavuk yapsanız fırında pilav çorba salata daha kolay hem yemek tarzı olur
Ebrushkaa bisenakillisinzaten et tavuk yemeyen biri için gayet güzel bir menü felah köftesini çok severim evde patlicaniniz varsa patlıcan biber soğan közleyip biraz domates ile salatasini yaparsınız et tavuk yemiyorsa zaten bu tarz şeyler yiyordur ara sıcak soğuk tarzi