penyy [silindi] mutfakla uğraşmayı seviyorsa veya ihtiyacı yenileyeceği birşey varsa yine mutfakta küçük ev aletlerinden alabilirsin
[silindi] Linaamom penyy ben de kahve makinesi olabilir diye düşündüm. Acaba önerdiğiniz model var mı?
sezer2022 [silindi] bunun için bütçe düşük geldi 🙈 yinede nevresim takımı yada hamur makinesi gibi şeyler sever anneler
midekoruyucu [silindi] ooooooo 😍 o zaman güzel bişey almak lazım 🥲🌸 Allah razı olsun o kayınvalideden ♥️ ihtiyacı olan bi ev eşyası olabilir. Ya da kolye bileklik filan ♥️
defneemomm LaMamaDellaCicala ne kadar saçma bir yorum. herkesin kayınvalidesi kötümü de kötü şeye layık olsun.
Zeynepikram [silindi] kahve makinesi olabilir biz anneler günü için almıştık korkmazın gayet güzeldi haznesi falanda geniş 😊
B1elf Valla kaynanam doğum yapınca 3 gün hastanede benle kaldı mis gibi tertemiz baktı ben ferace tunik ve pantolon almıştım 3 güne 😂😂 tüm sene baksa bilezik alırdım ama 2 bin liraya bilezik olmaz bence yüzük almalısın ev eşyası zaten ihtiyaç olsa kendi alır ve ev eşyası eve ait ona değil kıyafet alsan 3 5 kere giyer sonra dolabın arkasında kalır bence altın yüzük al ölene kadar parmağında durur ve her gözüne çarptığında aklına sen gelirsin
[silindi] B1elf kaynanam biraz takıntılıdır öyle her şeyi giymez her şeyi kullanmaz o yüzden biraz geriliyorum. Yüzük bakayım bir
Stresbabacimstress [silindi] bütün sene baktıysa 2 bin lira bütçe bence çok az ama yine de airfrey,hamur makinesi,kahve makinası, yada ev için ihtiyacı olan birşey alabilirsiniz dekor çok seviyorsa bende salon takımı almıştım 🤣
ilyestaa Bütün sene çocuğunuza bakmış. Biraz daha şartları zorlayıp bı yüzük alsanız çok daha yuzel olur. Bütçeniz yoksa kahve seviyorsa kahve makinası alınabilir