Ecea0202 Merhaba iyi mi yaptım yanlış mı arada kaldım ama oğlum çok sevdi belkide farklı bir tat oldugu için öyle hissetti bilmiyorum dün ebebekten hipp kayısı meyve püresi aldım ve 2 kaşık yedirdim sadece devamını çok istedi dr 4.5 aylıkken başla demişti ama patates ile demişti ben patatesi değişik bulmuştum mama yiyiyor bu arada 4 ay 15 günlük
yigityasar34 Ecea0202 benimde doktorum bebeğim 4 aylık dedim ek gıdaya başlayabilirsin dedi, mesela benim anladığım kadarıyla benim sütüm az diye ve mama vermemem için yavaş yavaş geçiş yap dedi, 3 ay kontrolüne göre 4 ay kontrolünde kilo az almıştı
Ecea0202 Zynpgmt muayene etti ek gıdaya 4.5 ayda başlayabilirsiniz dedi yani herhangi bişey söylemedi
Ecea0202 Mercosey yok yedi 2 kaşık hergangi bişey olmadı peki kavanozu kaç gün içinde bitirmem gerekir?
Ecea0202 yigityasar34 ben hem mama hem anne sütü veriyorum sütüm yetersiz kalıyor çünkü , 4 ay 15 günlük 7800 kg dr basla dedi
Rukisss Doktorlar farklı tıp eğitimi alıyor galiba çok ilginç 4.ayda başla demesi. Bizimki 6 aydan önce mide ve bağırsak yapısı hazır olmadığı için asla önermiyor
Mercosey Rukisss farklı farklı ekollerin farklı görüşleri oluyor. Tamamen yanlış diyemeyiz hiçbirine. Evet genel kanı 6. ayda başlamak. Ama çocuğun durumuna göre 4-5-6. Aylarda başlayabiliyor doktorlar. Dünya Sağlık örgütü bir dönem 4. Aya çekmiş ek Gıdaya başlama ayını. Sonra obezite çok artınca tekrar 6. Aya çekmiş. Ama her 4. Ay başlayan çocuk obez olacak diye bir şey yok tabi ki