Birfindikannesi Birfindikannesi 37 bin tl verip sonra perişan olmam inşallah 😀 bu koltuk fiyatları ne olmuş bu arada ya en son 8 yıl önce bakmıştım bu kadar beklemiyordum
Gzdzeynep Birfindikannesi modelleri çok güzel bir de parça desteği veriyorlardır diye düşünüyorum sağlamlarsa alınır bence. bizim koltuklar da 10 yıllık hala sapasağlam enza home markası. modeli normodunkiler gibi düz modellerden. ben de değiştirmem kırılmadıktan sonra
Birfindikannesi Gzdzeynep enza homa da bugün bakıcam koltuk modelinizi hatırlıyomusunuz. Bende o tarz seviyorum. Kullanışlı ve minimal arıyorum
Gzdzeynep Birfindikannesi model adı bilmiyorum ama kol kenarları ince sırt yastığı oturma yastığı ayrı ayrı olan ikea da da bol miktarda olan modelden kılıfları da çıkarılıp yıkanabiliyor kirlendikçe kılıfları yıkıyoruz. ve rengarenk kırlentleri var çok seviyoruz oturma alanı da geniş rahat 10 yıldır çökme falan da olmadı
Birfindikannesi Gzdzeynep bahsettiğiniz normod marka mı yoksa ikea da var mı pek anlayamadım ama aradığımda öyle söküp yıkanabilen kullanışlı ve minimal bir şey 🙂
Gzdzeynep Birfindikannesi benim bahsettiğim kendi kullandığım enza nın 10 yıl önce çıkartmış olduğu bir model. ama benzerleri normodda var ikeada da var. hani enza da bulamazsanız ya da normodtaki modellerden kılıf çıkarma yıkama özelliği de yoksa ikeadakilere de bakabilirsiniz demek istemiştim