Elifsaremmm Arkadaşlar 7 ay 6günlüğüz oyuncaklarıyla ilgilensin oynasın diye önüne bırakıyorum ama kapıdan çıktığımı görür görmez ağlıyor onu bırakıp mutfağa gidemiyorum yürütecine koyup mutfakta yanımda olsun diyorum ama beni görünce yine ağlıyor busefer kucak istiyor. Nasıl yalnızlığa alıştırabilirim ve oyuncaklarıyla ilgilenmesini nasıl sağlayabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.🌹🥺
Denizbey Elifsaremmm ahh ahh ağlıycam artık oturuyorum ne bi iş yapabiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum bide klimayla ısınıyoruz tek bi oda sıcak kışın napcaz çok merak ediyorum
Fatmaasel Elifsaremmm aynı benim ki 1 yaşına girecek daha öyle yapar yurutecten beni mutfakta görüp kucağına alsın diye pacama sarılıyor işimi bırakıp alıyorum napiyim yoksa catlayana kadar ağlıyor odada ise oyuncak koyuyorum yanına oturuyorum oyuncağı bırakıp bana sarkiyo hemen yapışık ikiz gibiyiz koala gibi
ayseerkan Elifsaremmm 10 aylığız biz de aynı durumdayız. Sürekli üzerimde, paçamda. Kapıdan çıktığım an kıyamet kopuyor. Öyle ki bazen babasının kucağındayken bile yanındaysam kollarını uzatıyor beni al diye😔
Merrmeliss Elifsaremmm sen de istemezsin hep oyuncaklarıyla ilgilensin senden uzaklarsın işlerini yapamıyordu. Büyük ihtimal ondan fikir istiyosun dmi.O malesef bir süre devam ediyo bence ya benim kziim da 14 aylik hala beni arar odaya gittiğim an.en çok seni görüyorsa ondandır
tgbmhr 9 aylık bebegim paçalarıma yapışıyor benimde mutfakta bi iş yapamıyorum oyuncakları bırakıyor bacagıma sarılıyor
migade Elifsaremmm 1 yaşındayız ama aylardır benimde dibimden ayrılmıyor mutfakta yemek yapıyorum hep paçamda , odadan çıkınca başlıyordu ağlamaya emeklemeye başlayınca arkamdan gelmeye başladı..oyuncaklarıylada pek oynamıyor kısacası ikiz gibiyiZ🙂
Miniginannesi Elifsaremmm 11 aylik oglum hala oyle tek basina klmk istemiyor nereye gidersem pesimde 😔
tgbmhr Deletedmom110 valla 5 aylıkken ateşlendi kendi kendine uyumayı bıraktı memeye düştü 7 aylıkran sonra saat başı kalkmaya başladı gübdüz 1 saat uyusa öpüp basıma koyacam
Azra2 Benim kızım daha 3 ay 1 haftalık 1 Aydan beri hep bende sürekli beni istiyor benim kucağımda duruyor sizin yazdıklarınızı okuyunca demek bu dahada sürecek 🤭😊
Deryaak 11 aylık benim kızımda öyle, ayrılamıyorum yanından, üstüme yapışıyor 😒😩 ne zaman geçecek acaba bu durum meraktayım 🙃
MuhammedAmine Elifsaremmm bizdede aynı durum var çoğu zaman o kucağımdayken yemek yapıyorum dik süpürge aldım evi o kucağımdayken süpürüyorum ağırda bir bebek 10 aylık bakalım yürüyene kadar sanırım böyle idare edicez
Burcu35 Elifsaremmm 9 aylık artık yıldım valla ben nereye o oraya kimseyle durmuyo ağlıyo beni arıyo hemen çok yoruldum☹️
Murvet Benim kızım da 6 ayını bitirecek odadan çıktığım an başlıyor ağlamaya hiçbir iş yaptırmıyor babası odada ama beni yanında istiyor. Kucaktaysa sorun yok ama kucak dışında hep aynı odada olmalıyım kesinlikle durmuyor bensiz ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Mutfağa lavaboya bile gidemez oldum geçer birkaç zamana kadar diye düşünüyordum da burada yazılanları görünce hemen de geçmediğini hatta bu durumun artabileceğini bile düşünüyorum şuan Allah yardımcımız olsun 😅😅