jap Kızlar fenayım. Boğaz ağrısı, hapşırık, burun akıntısı, halsizlik. 4 aylık bebem var emziriyorum. Ihlamur ve c vitamini içiyorum ama hiç toparlanamadım. Başka ne yapabilirim
melihaozen55 jap bol bol limon için 🥹 bide bol bol meyve yiyin çok geçmiş olsun havalar malesef çok değişik tam hasta olmalık 🤦♀️
sunflower01 jap limon ve sirke tarzı şeyler sütü azaltıyormus bol su için meyve sebze ağırlıklı beslenin yeşillik tüketin geçmiş olsun ben de hâlâ geciremedim Covidden sonra millet hep hasta zaten yine buna da şükür
Defnem23 jap 1 haftadan uzun süren gripler genelde alerji oluyor. Ben öyle olmuştum. Grip gibiydim ve ilaç içmeme rağmene toparlanmadım sonra alerjş olduğunu öprendim ilaç kullanıp toparladım ama o zmn hamile değildim emzirmiyordum. 1 haftadan uzunsa ve iyileşemiyprsan sağlık ocağına git
Mcoz jap ilaç içmeyene kadar geçmiyorum maalesef. Tüm yaz hasta geçirirsin demedi deme. Bende emziriyorum diye ilaç içmedim ama her türlü alternatif yolu denedim yine de geçmedi aylar sonra ilaç içtim anca düzeldi. Öteki türlü 2 gün iyi 5 gün hasta şeklinde ilerliyordu
jap sunflower01 bu benim kendi dangalaklığım yüzünden oldu ya. Gece duşa girdim ıslak saçları toplayıp yattım sabah boğaz ağrısıyla başladı, sonra ilerledi. Teşekkür ederim 🌸
teachermom07 jap bende sizin gibiyim dünden beri boğazım ağrıyordu başım ağrıyordu bugün uyandım burnum akıyor başım ağrıyor boğazım fena. Havalar sıcak ince uyudum sabaha karşı üşüdüm birkaç gün böyle dikkat etmeyince hemen çarptı . Oğlum da hırıltılı işin kötüsü (10 aylık )
sunflower01 jap Rica ederim saçlar uzunsa hemen de kurumaz nemli kalmayagorsun Geçmiş olsun tekrardan
jap sunflower01 ertesi gün içleri ıslaktı daha. Çok yorgundum hemen yatmak istemiştim hay kafama sıçayım
teachermom07 jap benim oğlum da emiyor daha hasta olmadı şükür hep ucundan döndük Anne sütü önlüyor bence gribi . Siz diğer çocuğu koruyun 😬