Zeynepkrhsn2611 Bebeğimin gaz problemi var çok ağlıyor sab simplex diye damla verdi doktorumuz siz neler yaptınız nasıl geçirdiniz 😥🥹
Hlaldk Zeynepkrhsn2611 benimde bebeğim çok gazlıydı 4 damla değiştirdim en fayda eden damla sab simplex oldu
Mikayla Zeynepkrhsn2611 ben nurse harveys ile basladım ilk haftalar etki etti fakat sonrasında hiç işe yaramadı beneğim geceleri ağlama kriziyle kalkıyordu gazdan dolayı sonra sam simplex e gectik çok şükür hic derdimiz kalmadı gaz sorunumuz ortadan kalktı
Alpinnnesi Ben kullanıyorum gece sadece 2 yşıdna olduğu için gece emince gazını çıkaramıyor 15 dmla veriyorum iyi geliyor
Ayseyzcfrt Kızım 3 aylık sab damlayla başladım bende mucize değil hiçbiri ama bizde iyi geldi1 kutudan sonra biogia ya döndün probiyotikli oldugu için bebegim rahat zaten çok kolik değil şükürler olsun. Şuan ara ara veriyorum günde 1 2 günde 1 kendide gazını çıkarmaya başladı.
Zeynepkrhsn2611 Ayseyzcfrt ya ben anlamıyorum da acemiyim biogia daha mı iyi yani ne yapmam lazım şaşırmış durumdayım doktora da soramiyorum salağa anlatır gibi anlatıp duruyor adam sürekli
Karan2023 Bende kullanıyorum memnunum ama her bebekte aynı olmuyor maflor var eğer iyi gelmezse doktora danışarak onuda kullanabilirsiniz kolik bebeği olan arkadaşım çok memnun kalmıştı ondan
Ayseyzcfrt Benim kızım prematüre dogdu yogunbakımda antibiyoyik kullanıldıgı için doktorum bunu önerdi. Kraz çekirdeği kemeri kullandm oda iyi geldi. Ama sanırım en iyisi kimyon çayı içmem oldu deneyebilirsin. Birde takip ettiğim bi doktor var ondanda çok şey ögrendim mesela bebeklerimizin çıkardıgı gaz aslınd 2 gündür bagırsaklarında gezen yani iki gün önceki gazıymış😏
Ayseyzcfrt Osman gönülal yotubeden videolarına bakabilirsin. İnşallah en kısa zamanda geçer bebişin gaz sancısı 😇
Zeyada07 Bize iyi gelmedi onun haricinde 2 tane daha damla kullandık fayda etmedi bir uzmana gösterdik probiyotik ve sabah akşam 1 çay kaşığı saf zeytin yağı içirmemizi söyledi çok şükür daha iyi (doktor önerisi olmadan kullanmayın) etkisini çok kısa sürede görebiliyor insan
Kizbebekannesii Zeyada07 zeytinyağı bende mamasına koyuyorum ama içim de çok rahat değil zarar verir mi diye, normal yemekler için kullandığım zeytinyağıni verdim bir çay kaşığı kadar. Şimdi de gaz sancılarından uyuyamıyoruz, kimyon suyu verdim son çare
Msbnannesi Bizim doktorumuz hiç bir damlanın işe yaramayacagını söyledi zamanla düzelir miş gelişiminin bi parçasıymış metsril damla almıstım attım sadece gaz masajı yapıyorum gaz yapan yiyeceklerden kacınıyorum birde
Zeyada07 Kizbebekannesii özellikle sordum doktora su bile verilmezken zeytinyağı sorun olmaz mı diye hayır hiç zararı yok dedi tabi bebekten bebeğe fark olabilir doktor muanesi sonrasında verilmeli.
Zeyada07 Kizbebekannesii hayır vermedim bazı arkadaşlarım bebeğe vermek yerine kendileri içiyor etkili olduğunu söyleyenler var ama ben denemedim bir sakıncası yok vereceksenizde 1 çay kaşığı kimyonu 1 bardak suyla karıştırıp içebilirsiniz.
Zeyada07 Saaadet damlaların hiç faydasını görmedim uzmana gösterdik zeytin yapı önerdi günde 2 defa 1 çay kaşığı sabah akşam ve probiyotik (siz doktora danışın) her bebek aynı olmayabiliyor çünkü