Tweetyy Bence çok erken ama bebeğin hazır olduğunu şöyle anlayabilirsiniz. sabahları kuru kalkıyorsa, Gün içerisinde 2 3 saat bezi kuru kalıyorsa, çiş kakayı ayırt edebiliyor ve kendini ifade edecek kadar 2 3 kelimeli basit cümleler kuruyorsa,gece beslenmesi yoksa ve alt pijamasını kendisi giyip çıkarabiliyorsa bebeğiniz hazırdır☺️Tabi sizinde hazır olmanız önemli çünkü olası kazalarda şevkatli yaklaşmanız önemli. Ön hazırlık yapın. Önce bunun için hazırlanmış çocuk kitaplarından alıp birlilte okuyun. süreci anlatıp,birlikte gidp külot ve bir lazımlık alıp oyunlarına dahil edin. Aldığınız son bez paketindeki bezleri bir kutıya koyup her altını değiştireceğiniz zaman ondan 1tane bez isteyin ve hergün kalan bezleri birliktesayıp bu bezler bittikten sonra senin için aldığımız renkli külotlardan giyineceksin diyin. Bezler bittiğinde aldığınız külotlardan seçmesini isteyin giydirin ve süreci bebeğinize bırakın. Bebek hazır olduğjnda zaten 1 2 günde çözüyor☺️ Ben 3 yaşına girdiğinde eğitim verdim çünkü kendimi hazırlayabilmem zaman aldı🙈 ama korktuğum gibi olmadı asla 2.gün sabahtan itibaren lazımlığına koşup çişini yapmaya başladı çünkü çokca hazırdı benimki beni bekliyormuş😂