Kutay_22 Amacım cocu yarıştirmak değil merak. Bebislerin gelişimleri nasıl, becerebildikleri şeyler.. uykuları nasıl. Ben yarım saatte bir uyanmaktan çöktüm 🥺
Aselimmm52 Kutay_22 bizde. 17 aylık olduk azılar çıktı ama bide bana sor nasıl çoktı ölüm gibiydi 😂 şimdide boğaz enfeksiyonu hiç biriey yemiyor bu yüzden çiş de yok korkuyorum artık
Berilsmom13 Kutay_22 biz 19 aylığız ama 16 aylıkkende minyonduk :) becerebildiği şeyler nesnele tanımaya başlamıştı artık bişey nerde diyince oraya bakıyordu söylediğim şeye mesela. Alkış bay bay merhaba gel al bu tarz şeylerimiz vardı canım
Bianneninhayati17 Kutay_22 azilar çıkmış üstler şişti onları beklerken bi baktım arkalar çıkmış 7 dişi var şuan çok geç ve birden çıkardı 12 de uyuyo 1 saat 5 te 1 saat uyuyo ve son uyku 10 da sabah 7 de kalkiyo gelişim olarak saati gelince hadi git ee yap diyorum gidiyo yatiyo yerine bazen yastığını getir ee yapıcaksın annecim diyorum ne istersem getiriyo tabi işine gelince herşeyi anlıyorlar artık maşallah bu sıra biraz iştahsız 6 öğün yiyo normalde 8 öğün yiyordu günde böyle
Kutay_22 Berilsmom13 azilar sis, büyük ihtimalle dış sıkıntısı ama doktorum artık alışkanlık yapmış dedi. Bı sorun görmedi çok şükür. Uykusuzluk çok zor
Kutay_22 Aselimmm52 ah o azilar.. Rabbim hep sağlık versin evlatlarımıza. Bu diş zor, uykusuzluk çok daha zor😄
Karinyoo Kutay_22 15 bitti 16ya adım attık. Azı dişler çıktı hala geliyor devamı. Uykuları düzensiz. Hayvan sesleri çıkarıyor sayı bir eki bes alti şeklinde sayıyor. Kilosu 13 boyu 81 cm. Bazı kelimeleri var anne baba dede abi aba hala amca teyze burda bitti vs gibi
Bianneninhayati17 Selimselim boyunu bilmiyorum 18 ay aşısında sorucam 11 kilo aşırı hareketli hiç durmaya bir bebe😁