Derendemirci07 Bebişlerinize karadut özü verdinizmi kaçıncı ayda verdiniz kızlar ? Bugün aldım her sabah bi tatlı kaşığı içiresim var kanı biraz düşük çıktı. Ama bazı yerlerde 1 yaşından önce vermeyin yazıyo şu an 11 aylık olmak üzere vermelimiyim sizce
Ozlem2904 Derendemirci07 1 yaş sonrası vermiştim bende uyarıları dikkate alın. Üzüm pekmezi verebilirsiniz yerine
benimbebegim Derendemirci07 7 ay 15 günlükken doktorumuza sorup başladık karadut özüne 8 ay 5 günlük şuan bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
RasiimmEfemom Derendemirci07 ben ek Gıda sürecinden beri veriyorum öyle günde bir kaçık olarak değil de aklıma geldikçe hadi içsin sütüyle dedikçe veriyorum ve kanı yerlerdeydi çok şükür Şuan kanı çok çok iyi
Derendemirci07 Yasmnnnn ne zamandır veriyosunuz bide ne kadar sulandırıyosunuz. Ben ilk defa kullancamda daha o yüzden bilmiyorum kusura bakmayın 🤷🏻♀️☺️
Yasmnnnn Derendemirci07 yani 1 aydır ara ara veriyorum. Göz kararı yapıyorum bir çay kaşığı dolusu 60 cc kadar da su koyuyorum
Derendemirci07 RasiimmEfemom bizimkide biraz düşük bende düzenli biraz vermek istiyorum teşekkür ederim 🙏🏻