sevimli61 Sevgili anneler hepinize selamlar , bebeğimin büyümesi ve travel sistemin çok fazla yer kaplaması sebebiyle kabin boy bebek arabası arayışına girdim sağlam , kapanıp açılması kolay olan araba öneriniz var mı ? Sevgiler 🌺
Thanim Birkaç sosyal medya hesabında şu araba önerilmişti https://m.trendyol.com/kanz/kanz-mini-s-kabin-tipi-bebek-arabasi-ib39017-p-6456099 kendim kullanmadım henüz travel sistemdeyim sadece fikir açısından yazıyorum :)
Melike Pierre Cardin Yeehoo öneririm, tek başıma seyahat ettiğimde kızım kucağımdayken bile açıp kapatabiliyorum çok hafif bir araba, kapandığında çekçekli kullanılabiliyor, travel sistem gibi geniş dayanıklı vs değil ama kendi kategorisinde başarılı 😊
Arkeosophiaa Bugün aldım kraft you baklım nasıl yorumları falan güzeldi babymallda indirimde düşünürseniz
Meyland Arkeosophiaa merhaba bende you alacağım galiba ama kullanımı nasıl acaba. Nette olumsuz yorumlar okudum biraz korktum açıkçası. nasıl siz memnunmusunuz?
Suheylaeymen Kraft cabin plus öneririm tek elle kapatıp açabiliyorsunuz be cok hafif kesinlikle araştırın derim
Arkeosophiaa Meyland ben çok memnun kaldım katlaması açması çok kolay hafif sürüşü rahat hiç bi sorun yaşamadım
16022019 Travel sistem kullanıyordum 4 ay kullanabildim gerçekten çok kullanışsız oluyorlar. Chicco ohlala aldım o kadar rahat ettim ki çok hafif tek elle açıp kapatabiliyorum kesinlikle tavsiye ederim.