RabiyaG Genital temizlik sonrası gusül alıyor musunuz bir yerde okudum yada soylediler alınması gerekiyor görüyor karşı taraf diye ama bende emin olamadım
Bblt RabiyaG eğer adetli değilsen gerek yok ama eğer kuaför epilasyon gibi yerlerde biri yapıyorsa almak zorundasın.
Kitapkokusu RabiyaG Gusül alınması gerekmez. Gusül ilişki, adet gibi durumlar sonrasında alınır. Bblt Ayselmiros
ikikereanne_ RabiyaG gusül ilişki , regl , rüyalanma ve lohusalık kanaması bittikten sonra alinir. Başka durumlarda gerekmez .
Aaayyssee Bblt @Ayselmiros gusül gerektiren konular bellidir ilmihalde bile yazar bu dediğiniz konularda gusül gerekmez yanlış bilgi vermeyelim lütfen
Poyrazin_annesii Bilgim yok canm ama sonuçta karşı taraf bayan oluyor gusul gerektırmez dıye düşünüyrm. Şurada bekleyeyım bende
Yhb1411 RabiyaG Hayır gerekmıyor gusül adet sonrası ilişki ve lohusa ruyalanma sonrası alınıyor onun dışında gerekmiyor
Kitapkokusu Ayselmiros Nerenin imamı? Gusül gerektiren şeyler bellidir bunun haricinde alınmasına gerek yok ki.
Kitapkokusu Ayselmiros Hayır canım olur mu değilsin tabii de ama yanlış bilgi vermiş onu anlatmaya çalışıyorum.
zambakcicegi Birşey sormak istiyorum merakımdan temizlendikten sonra duş almıyor musunuz ya da duş alırken boy abdesti almaz mısınız ben her duşta alırım merak ettim de 🌺