Bds0718 Yarin lazere baslayacagım alexandrite nd yag cihaz koltuk alti bacak ve genital bolge. Merak ediyorum genital bölge çokmu aciyor dayanilmayacak kadarmi?
Busbus03 Bds0718 offf sürekli elini itiyorun kızın çok acıyor ama herkeste farklı arkadaşımın hiç acımıyor diyo ben krem aldım valla çok memnun kaldım sonucusunds uyuşturucu krem
morlu_baby Bds0718 evet biraz açıyor ama alışıyorsunuz ilk atışı atarken oluyor . Ama acıya odaklanmayın vücudunuza yapacağınız yatırıma odaklanın
Dilaraortacc Bds0718 valla hiç yalan soylemicem çok acıyor ben dayanamadim bıraktım ha belki acı eşiğiniz yüksektir bilemem
Bds0718 incir-receli yaa gercektenmi kac dk suruyor peki😢 of simdi daha cok korktum acaba genitalden vazmı gecsem😣
incir-receli Bds0718 bi deneyin yine de herkesin acı eşiği farklıdır sonucta 2 dk falan sürüyor popoyla beraber ama cayır cayır yanıyorum valla
Bds0718 Busbus03 kremin fiyati ne kadar evet kimisi acimiyor diyor kimisi cok aciyor diyor 1 haftadir kfamdan cikmiyor korkuyorum🥺
Bds0718 morlu_baby evet aslinda dogru umarim dayanabilirim aciya dayanamam vazgecerim diyede korkuyorum🥺
Dilaraortacc Bds0718 ilk 2 seans disini sıkarsan devamı rahat geçer inşallah benim bacak kol hiç acimiuordu ama genitale dayanamadim
Bds0718 Dilaraortacc bakalım 2 seans disimi sıkmaya calisicam baktim dayanamiyorum genitalden vazgecicem
Bds0718 terazikadini off yaa 😂 ne yapcm been iyice korkmaya basladim bide bana jelsiz ve jiletsiz gel dediler ilk seansa gelirken ilk ve son kez jiletlen diger seanslarda jilet kullanma dedi
terazikadini Bds0718 bi deneme atışı yaptır söyle orda deneme yapın acırda yaptırmicam diyin ona göre karar verin baştan vazgeçmeyin