Alissinannesi E bebekte şuan oyuncaklarda indirim var top havuzu almak istiyorum wellgronun ama ayı için geç mi kaldım top havuzu kullananlar varmı şuan bebeğim 15 aylık
Wanderlust Alissinannesi cocuktan cocuga degisir oglum cok seviyor gittigimiz yerlerdeki top havuzlarini ama evdeki kucuk geldiginden hc oynamadi evde 🤷🏻♀️😅
MinikPandam_ Alissinannesi biz intex aldık içine de 100 top. kızım severek oynuyor sizin verdiğiniz markayı bilmiyorum
Patateskoftesi Alissinannesi 1 yasindayken almistim suan 2 yasinda 1 kere bile oynamadi 😂😂 anca dagitiyor ve birakiyor olan bana oluyor valla toplamayla
Alissinannesi Patateskoftesi ay hadi ya çok güzel gözüküyorlar alasim gelmişti belki oynar diye ama iyice kararsizlastim 😁
Alissinannesi sezer2022 hiç bir oyuncağı sevmiyor bebeğim sadece elektrik süpürgesi tencere ve legenle oynuyor 🥹
Alissinannesi MinikPandam_ süpürgeyle oynamaktan bana evi supurmeye vakit bırakmıyor her gittiği yerde de süpürgeyle oynayıp sakinleşiyor 😁😁
ehlenmomyy Alissinannesi top havuzu biz kullandik ama önce seve seve aldigin sonra ordan burdan toplamiyim diye tek tek yavas yaavş çöpe attigin sinir krizi gecirmelkk bise benim icin😂
cydcvk Alissinannesi wellegronun pembe top havuzu var bende. Kılıfı çıkıp yıkanıyor. Topların filesinide atmadım fileye doldurup duşta şakır şakır yıkıyorum. Kızım 3 yaşında hala oynuyor ama evin anasını ağlatıyor. Sürekli toplamayı göze alıyorsanız alın