Esma1993 Bu ilaci aile hekimimiz verdi kizimn kulaginda hafif iltihap var ve yan etkilerine baktigimda cok yan etkisi var bi kere verdim ama kullanmaya terettutluyum cocuk dr mi gotursem acaba
Seydaaa5 Esma1993 vizede bugün verdi hafif kızarıklık var bogazında dedi ama ben kullanmayacam yan etkisi aşırı fazla
AA201207 Esma1993 bunu kullanmazsanız farklı bir antibiyotik kullanacaksınız kulak enfeksiyonu antibiyotiksiz geçmez. Hafif varmış zaten ilerlemeden kullanın sonrası daha zor olur
Avakado1 Esma1993 kullanmayın, kızıma iki defa bunu verdiler fena ishal oldu hemen gidip değiştirdik öyle geçti
Gzdturk Merhaba , oğlum kulak tüpü ameliyatı oldu sonrası 5 gün bu ilacı kullandı. Yani bir yan etki yapmadı oğluma. Ama içinize sinmediyse daha detaylı bir muayene ettirin
Esma1993 Seydaaa5 evet bende okudum simdi karacigerindeki degerler hafif artmisti zaten keske vermeden once bi baksaydim ama guveniyorum aile hekimine aksam vermicem cok huysuzdu aglayip durdu vermicem bu ilaci
Menekse16 Seydaaa5 ya nolur bana da yardımcı olun ne yöntemler uyguladinkz 7 aylık bebeğime bu ilacı verdiler vermekten çok korkuyorum
Seydaaa5 Menekse16 valla ben her gün yoğurduna sarımsak kattım verdim kuru kuru beyaz soğan verdim eline 10 aylık benim ki daha kücük sizin ki vermeyin soğanı yemeğine katın ayaklarının altına balgamı ve öksürek kesilsin diye sarımsak ve zeytinyağı karışımı yaptım günde 2 3 defa sürdüm çoraplarını giydirdim