Emine_elis Kızım saki günü sabh aşı oldu ebe bugn yıkama sonra yıkayablrsn dedi bna dediler ki 3 gün bekle fln bugn artk kızımı yıkamak istyrm kaynanam yarın yıka diyr ateş fln olur diyr . Eşimde onu dinleme yıka sn diyr yıkamalı miyim siz kaç günde yıkadınz
egee_momm Emine_elis bizde bugün olduk hemşire 3-4 gün sonra yıkayabillirsin dedi pazar akşamı yıkarım büyük ihtimalle
Aybuke_ Emine_elis bugun ası olduk 3 gun yıkama dedı pazar aksam a kdar yıkama deıd hatta pazartsı yıka dedi
Ozgetfkc Ay aşısindan bahsediyorsunuz sanirim bizde oldugumuz gun dahil 3 gun sonra yikadim hic bir sorunda yasamadim
Emine_elis egee_momm bna da olduğu gün yıkama sonra yıkayablrsn dedi ama kaynanamlar 3 gün yıkamaz dedi
egee_momm Emine_elis valla kuzum koluna 3-4 gün su değmesin bacaklarını 24 saat geçtikten sonra yıkayabilirsin dedi kakası felan bulaşırsa diye
Aybuke_ Emine_elis canm ya hzuurszlk oldumu sızede gunduz ıyıdı uyudu hep ama 1 saattr cok agladi kaç gun suruyo bu hal
Emine_elis Aybuke_ kuuzm aşı günü Çok ağladı zır durdu ağrı kesici fln verdim uyudu öyle . Bugn dün fln başka çocuk oldu valla ağlıyor durmuyr napcğmı şaşırtyr
Aybuke_ Emine_elis off bende belkı yarın duzelr dıyodum cok yoruldm sureklı kaldır indir aglıyo durmuyo ınsallah gece atesz huzurlu uyur
Emine_elis Aybuke_ valla kızımda arkadaşım oğlu da düzelmedi bizde mahvoldk ve eşim görevde çok yorldm huy değişti fln napcğmı şaşırtyr artk emmk istmyr hmn meme tutmyr sinir oluyr
Aybuke_ Emine_elis aynen valla canm bas bas bagryo meme veryom emmıyo ama emmek ıstyo kalddrnca cıldırarak aglıyı
Emine_elis Aybuke_ hıh tamda öyle valla sakinleşecek anca öyle tutarsa ona da beyaz gürültü açıyorum az sakinleşyr tutarsa tutyr . Bak bu saat dhaa uyumadı gündüz de pek uyumadı dünde 3 de uyumştu