Beraninannesii -Eraymoms- Fix menü😂 Mercimek çorbası Pirinç pilavı Fırında tavuk sote yanına karpuz 🍉😇
-Eraymoms- kahvepres en sevdiğimm 😂😂 benim eşimde vardiyalı olunca öyle yapıyorum bazen ekmek arası vs ne bulursam artık
-Eraymoms- Beraninannesii en sevdiğim menü haftada 2 kez yaparım 😁🤣🤣 afiyet olsun canım oğlum 5 aylık oldu hala mercimek çorbası yemeye korkuyorumm
benoyleuygungordum_ -Eraymoms- Karışık sebze yemeği ismi yok uydurmasyon tamamen dhej Şehriye çorbası Ve yoğut 😂 diyetteyim pilav yok 🥲
MommysMini Bulgur pilavı cacık salata🥗 her gün ne yapacağımı şaşırıyorum bugün de böyle olsun. Eşim istedi pilavı 😂
_Teacher-mom- -Eraymoms- 🌿Dereotlu Sütlü Mısır çorba efsane oluyor 👌🏻 🌿Biber dolması 🌿Taze fasulye 🌿Cevizli pancar yoğurtlama🫶🏻
Show_must_go_on -Eraymoms- Mantar sote Tereyağlı erişte o kadar 😄😄 Kızıma da fırında portakallı somon yaptım eşime sordum çorba falan istemiyorum sıcak hava yeter dedi en sevdiğim cümle yeter 😄
Beyninizikullanmakucretsizdir -Eraymoms- eşime makarna yapacam, kendime de kabak yemeği. Bol sarımsaklı yoğurtla beraber afiyetle yiyecem 🤤