ugurbocugu Biiiriiiisiii alerji yapabilir ilk önce bir yerine deneyin isterseniz. Bir de durur mu ki kınayla kafasında oynamasın sürekli. Benim bile oynayasım gelirdi kına yaktığımda kaşındırıyor
Biiiriiiisiii sadekahve_bitter yok özel değil, çocukken annem yakardı bize çok severdik kızıl kızıl. Heves ettim bayram geliyor. Kızım beyaz tenli yakışır diye tamamen heves
Biiiriiiisiii ugurbocugu uyumadan hemen önce yakayım diyorum o zaman sakın oluyor , uyanınca da yıkarım. (3 saat falan kalacak başında kına yani ) alerjik sorun yaşamadık her hangi bir seyde ama denemeliyim tabi
silaa66 Biiiriiiisiii nıye kendı sacının rengı varken guzelım sacını kınayla yıpratıcaksınız ? sertlesırıyor dokuyor sacı benım bıldıgım
Catlakbiranne Çok küçük saçlarını yıpratmayın yani bana hiç mantıklı gelmiyor böyle şeyler kendi bedeni sonuçta
Anr5155 Biiiriiiisiii bence kendi zevkiniz için kızınızın ne olduğunu bile anlamayacağı bir şeyi kızınızın bedeni üzerinde denemeyin. Benim de kızım var kına boya makyaj malzemesi küpe vs söz konusu ne olursa olsun kızım adına karar vermeyeceğim.