Elifnuronuk Kızlar selam eşim bebeğim ve ben 1-2 günlüğüne denize gideceğiz ama ben kapalıyım ve şuan haşema alacak durumumuz yok denizede girmeyi çok istiyorum onun yerine nasıl bir şey tercih edebilirim
Ozlem2904 Elifnuronuk ben uzun elbise gymistim eşik havluyu getirip sarmisti cikmadan ama o zamn çocuk yoktu bebekle naisl olur bilemedim
Deletedmom_62 Elifnuronuk haşema çıkmadan önce ben tişört kapri ile giriyordum tabiki yine tesettüre uygun değil o zamanlar zaten yeni kapammistim o dikkat etmiyordum sanırım. Dolap hesabından bakabilirsin aslında belki uygun fiyatlı birseuler bulabilirsin
Elifnuronuk AnnaKarenina_ evet ama onun yerine alternatif ne olabilir diye düşünüyorum üstüme yapışmayacak
Elifnuronuk Deletedmom_62 ay evet bi bakayım oraya belki bulurum bu arada evlenmeden önce bende öyle giriyordum çok dikkat etmiyordum ama evlendikten sonra bi olgunluk geldi o şekilde giremem sanırım daha
Deletedmom_62 Elifnuronuk şuan baktım yeni model çok iyi birseu aramiyosan 50 TL ye bile buldum bence orda kesin bulursun aradigin birsey. Ben de tesettürüm tam oturduktan sonra hasema ile girmeye başladım ben erkeklerin olduğu yerde de girmiyorum hasema ile sadece kadinlarin olduğu koyda giriyorum tabiki benim yaşadığım yerde kadınlara özel bir koy var bu yüzden .
Elifnuronuk Deletedmom_62 eşimle gideceğimiz için sadece karışık olacak maalesef diğer türlü olsa normal şortla giderdim ama işte maalesef hemen bakıyorum dolaba çok sağolun