Gjwoslclvkek Sabah test yaptım negatif çıktı şimdi teste baktığımda silik çizgi çıkmış nerden fotoğraf koycam bilmiyirim
benkosarim Gjwoslclvkek kuruma çizgisi olabilir ana sayfada üç nokta var oraya basıp resim yükle yazıyor sizi yönlendirdigi siteye yükleyin linki kopyalayıp yapıştırjn buraya
Cda2908 Gjwoslclvkek doktora gitmeden yaptım muayene oldum cıktım yarım saat sonra baktım silik cızgı ama doktor ultrasondan muayene etti yumurtan catlamak uzere adetin yakın dedi
Belinaytuana Gjwoslclvkek kuruma cizgisi olabilir ama yanlış yönlendirmek de istemem adetiniz geçmiş mıydı
Poyrazimmm Gjwoslclvkek en neti kan testi ilk zmn ztm sadece kanda cikar benim öyle oldu ultrasano girdim dr bisey yok dedi meger hamileymişim düşün şüphen varsa sabah git sağlık ocağına kan ver
Cda2908 benkosarim öylemi bıt hafta 5-6 gun oncede yaptım negatıftı bu defada öyleydı ama sonradan silik cizgiyi gorunce içime kurt düştü
_Asilin_Annesi_ Yanlış anlamayın da günde 10 tane böyle posta denk geliyorum kullanma talimatları var ilk 5dk diye