bestekar11 Merhabalar ilk doğumumda kendi hastanem ve doktorumdan memnun kalamadım. Sezeryan doğum yapacağım. Memnun kaldığınız doktor var mı? Ve hastane …
AA201207 bestekar11 yakın misiniz bilmiyorum ama Bağcılar Güneşli tarafında Eray Balcan da doğum yaptim hem kendisi hem ekibi çok iyidir Instagramdan bakıp fikir edinebilirsiniz
berosunannesi bestekar11 medipol bahçelievler doktor muhabbet hanım çok ama çookk tatlı ve iyi bir doktor sezaryende 3. günde ayaklandım
fzugurcan bestekar11 doktor da öneririm ama her şeyden önce hastaneyi öneriyorum ben. Medipol mega, dr. öğr. üyesi elif çiler eren. Sakin ve iletişimi iyi bir doktor. Bunun dışında doğumda hastanedeki muhatap olduğum tüm tüm çalışanlardan aşırı memnun kaldım.
alyaninannesi1 Araseymen sema hanımdan memnun musunuz ? Ben ilk bebeğimi sezeryan yapmak zorunda kaldım ama bu bebeğimi normal düşünüyorum normali destekleyen bi doktormu ? Diğeri gibç olsun istemiyorum iyi bi doktora denk gelemedim diğerinde mağlesef
Araseymen alyaninannesi1 evet cok memnun kaldim.siz hangi dogum seklini istiyorsaniz ona göre planlama yapıyor aksi durum gelismedikce.ben iki bebegimede normal yaptım.