Ogrenecekcokseyvar Bebeğim 2 aylık rotavirüs aşısı olacak ayın 19 unda ama ben tedirginim yan etkileri nasıl hiç yan etki olmadan atlatan oldu mu ?
papatyam-34 Ogrenecekcokseyvar Oğlum da hiç yan etki olmadı 3 ve 5.ay da olduk ama ateş huzursuzluk hiç biri olmadı
tubii94 Ogrenecekcokseyvar hiçbir yan etkisi yok doktor yaptıktan sonra yarım saat emzirme demişti belki kakasını yapabilir dedi ateş falan yapmaz bu aşı dedi için rahat olsun canım . Hiçbir etkisi olmadı bizede .
Ogrenecekcokseyvar Gamzesa inşallah bizde de olmaz 1. Ay ve 2. Ay aşılarını olunca hiç etki etmedi herkes bu aşıda grip gibi olur diyor korkuyorum bende
Gamzesa Ogrenecekcokseyvar benim de ilk asilarinda etki olmadı bunda da olmadı bence sizin de sorun olmaz zaten keyifle içiyorlar ağızdan yapılıyor aşı
Ela-eslem Aşıdan mı bilmiyorum ama iki gündür o kadar huysuz ki. Büyük kızımda hiçbir şy olmamıştı ama
Aylinayliz50 Ogrenecekcokseyvar yan etkisi yok gibi bişey kızıma bugün yapıldı aşıdan mı kendinden mi bilemedim biraz huzursuzluk vardı belki de gazından bilmiyorum korkmayın ateş falan yapmazmış