Kahveninrengi Kızlar merhaba 4 aylık bebeğim var sütüm çok az. İlk iki ay böyle değildi. Sütüm vardı 😢. Ama o zamanlar meme ucum yara diye genelde sağım yapardım. Şuan mamam meme gidiyoruz sütüm çok azaldı. Sağımı kestiğim için olabilir mi neden böyle azaldı bilmiyorum. Sağım yapmak sütü arttırıyor mu ?
Linaya İlk 6 ay oğlum asla emmedi hiç usanmadan 3 saatte bir sağım yaptım çok şükür asla azalmadı 6. Aydan sonra meme delisi oldu şuan 14 aylık hala emiyor. Sağım yapmak sütü arttırır belirli aralıklarla sağım yapıp bol su içerseniz farkı göreceksiniz 🥰
Mervegrmc Linaya merhaba bebeğiniz birden kendi mi emmeye başladı ekstra birsey yaptınız mı süreci anlatırsanız çok sevinirim
Linaya Mervegrmc ben hep deneme devam ettim ama hiç emmedi sonra bir anda kendi isteğiyle emmeye başladı ☺️
tekbasimabakiyorum Birebir aynı şeyler geçerli benim için de. Pompamı değiştirip Lansinoh aldım, günde iki kez sağım yapıyorum. Önce 30 geldi, sonraki gün 40, sonra 50 derken şimdi 90 geliyor ve 10 günde oldu bu. Bence kesinlikle artırıyor