Merhaba güzel anneler,
Bebeğim 10 aylık. Ek gıdaya karşı hiç bir zaman aman aman istekli olmadı. Mama içiyor ve onun için hala ana öğünü mama o mamayı illa içmek istiyor. Ayrıca yemek konusunda da çok seçici birsürü şey yapıp koyuyorum önüne sevmiyor öğürüyor ağzını açmıyor denedikten sonra mesela birdaha. Sevdiği ve isteyerek yediği şeyler ise brokoli, balkabağı ve karışık sebze çorbaları. Yumurtayı çok seviyor kahvaltıda veriyorum yumurta ve dil peyniri. Yoğurt asla yediremiyorum sevmiyor meyveli falan da denedim yok sonuç olumsuz. Yulaf unuyla muhallebi yapıyorum onu seviyor. Tarhana çorbası seviyor. Köfte ile balık seviyor ama her zaman kabul etmiyor onuda. Arada da biz ne yiyorsak ondan veriyorum ağzına. Makarna seviyor.. ebebek’ten sebzeli makarna aldım geçen gün. Bu kadar başka bir şey yemiyor… millet bakıyorum ara öğün falan veriyor, bizimki normal öğününü tam yiyince şükrediyorum ben ara öğüne fırsat kalmıyor. Kilosu falan iyi bu arada hep önden gitti biraz tombiş bir bebek 11.5 kiloydu en son. Doktorumuz çok güzel diyor. Yemek konusunu takıyorum ama kafama… yeterince beslenemiyormuş gibi geliyor üzülüyorum…