Hbb3001 ayy kucakta çok tutma alışır, ayy yanında yatırma yanına alışır ayıramazsın, ayy mama verme biberona alışır vs vs diye diyeeee çocuklar anne sevgisinden mahrum kalıyor yaa. Ben doğduğu günden beri göğsümde yatırdım minicikti böyle anne karnındaki gibi bacaklarını toplar göğsümde uyur kalırdı hiçte pişman değilim hep kucağımda uyuyor 5 aylık olduk ayakta sallanmayı bilmiyor kucağımda sallayarak uyutuyorum. Hep yanıma yatırdım, beşiğe yatınca uyumaz bak seni arar dediler dedim olabiliiiiir 😂 Çünkü benim çocuğuum annesinin kokusunu, şevkatini, sevgisini hissederek uyumak ne kadar güzel bir şey. Bende keşke annemle beraber uyusaam 😌😌 Beşiğe yatırınca mis gibi uyuyor, yanıma yatırınca da uyuyor. Bebek dediğin her şekilde uyuyor. Büyüyünce sen istesende kucağına alamayacak, yanına yatıramıcaksın zateen booşveeer tadını çıkart. Yemek mi yaşamadın booşveeer fırsat bulunca yumurta bile kırar yersin. Temizlik mi olmadı booşveeer zaten temizlesen de ev gene batıyor 😂😂
Zaman gelecek ahh keşke ağlasa da onla ilgilensem çay, kahve vs içmesem demek yerine iyiki içmemişim o çayı kahveyi demek daha güzel bence 😌😂