guzin Eşim polis memuru erganiye tayin oldu . Ev arıyoruz kiralık ev bilgisi olan varsa bosalcak evlerden bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Hazalkaann guzin bizimde Ergani çıktı zaten erganiliyiz bizde bizde ev arıyoruz eşimin ailesi benim ailem orda onlar bakacaklar biz gitmeden bize onlarda daha bulamamışlar bize
Okuyannanne guzin evet biz dün tuttuk çok şükür devlet hastanesinin tam orada . Yok eşim öğretmen olarak atandı
Krizinka_5 Diyarbakir / Ergani ilçesinde giris kat depreme dayanikli site içinde anayola yakin ulasim yakin market vs yakin sanayi mahlesinde 3500 tl kirasi .sahibinden..2+1 Bunu birisi memurlar.nette paylaşmış guzin Okuyannanne Hazalkaann @
Okuyannanne Krizinka_5 ben pek beğenmedim o mahalleyi biraz tenha gibi duruyor ben gittim gördüm sanayi mahallesini yeni şehir biraz daha hareketli
Krizinka_5 guzin forum kısmında Türk silahlı kuvvetleri başlığı altında yazılan bi konu bu Ergani yazıyordu bu ilanı paylaşmışlar
guzin Okuyannanne hayırlı olsun size de inşallah.bizde elazigliyiz. Ama eşimin mesleğinden dolayı hiç elazigda yaşamadık.istemem de zaten orası ayrı:) kmarastan gelcez bizde.