Glnrck Evlilik öncesi bu test ücretsiz ve zorunlu artık önceden evli olanlar bu testleri nerede ve ücretsiz yaptirabiliyor mu bilgisi olan var mi
ceriio Glnrck sağlık ocakları yapıyor ama hepsi yapmıyormus galiba ve sonucu çıkması baya sürebiliyor eşim subatti sanırım kan verdi hala çıkmadı sonuçları 😑
Deletedmom_79 Glnrck benim dönemimde yoktu gebeyken yaptırdım özel bir lab’da. Devlet kurumunda yine yapılıyor ama 3 ay gibi bi süre beklemek lazım sanırım. Gebe değil ya da beklerim dersen detaylısını bilen kişiler versin elbet. Güzel haberlerle🫶🏻
ceriio Deletedmom_79 sağlık ocağında 2-3 aya çıkar sonucu denilip neredeyse 4 ay olması ve hala çıkmaması şoku 😂🤦🏻♀️ adama diyorum hani 2-3 aya çıkardı yok sen bı 2-3 ay daha bekleme sonucunu diyor bana 😂
Glnrck Deletedmom_79 gebe değilim 15 aylık bebegim var zamanım var beklerim sağlık ocağı yapıyorsa eğer çok iyi.bugun özel hastaneye sordum 9 bin dedi 😒
Sedas00 Sağlık ocaklarında yapılıyor ama yine de belirtin zorunlu olsada bazı sağlık ocakları yapmıyor hastaneye yönlendiriyor
Deletedmom_79 ceriio canım ülkem ne diyeyim ki 🫤 Bir de insan biliyor ya bu test 15 günde sonuç veren bi test. Bu entry lanet etmeden kapanacaktır🤣
ceriio Mommyofyigitatlas yok ben sordum doktora hala cikmamis dedi ocakta falan kan verenlerinki bile bekliyor sen daha bekleme 2-3 ay dedi
ceriio Deletedmom_79 aynen öyle 😑 aynen özeller hemen sonuç veriyor. Biz de korunurken çocuk olmadan önce yaptıralım dedik sonucu çıkar yasak da kalkmış olur bebek düşünürüz diye ama hala çıkan sonuç yok 🤦🏻♀️ neyse sonuç gelene kadar korunmaya devam zaten
ceriio Glnrck evet baya pahalı ya inşallah sizin oradaki sağlık ocağı yapıyordur ve sonucu hemen çıkar
ceriio Deletedmom_79 inşallah bakalım doktor 2 sene yasak demişti ama dün konusmamiza göre 1 sene beklemek yeterli gibi gördü galiba umarım hayırlı haberler sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim 🤲🏻🌷