gulcin52 Dört buçuk aylık bebeğim var doğduğundan beri kundak yapıyoruz ve artık gittiğim her yere yada uyutacagim zaman kundak yapmak zor geliyor bana nasıl kundak kullanmadan uyutabilirim bebeğimi 🤗
OzlemAlisa gulcin52 4 aydan sonra kundaklamayin dyorlar ztn uzmanlar da, bende surda bekliyim 4 ayimiza.15 gun kaldi.😂
Zuleyha__19 gulcin52 kundak yapsan ayrı dert yapmasan ayrı dert ben hiç yapmadım öyle irkilerek uyumaya alıştı eşim hep yap derdi ama sonrasında alışırsa bu sefer tekrar irkilecek düşüncesiyle yapmak istemedim 🤷🏽♀️
Semrakrhn38 gulcin52 bizde 5 ay 3 gunluguz kundakla uyuyor kizim cantamda hep tulbent bulundururum hemen uyutucam zaman kollanirini sararim uyuturum kolay oluyor 😀
Semrakrhn38 gulcin52 ama bizimkine kundak demeye bin sahit ister bacaklari acik sadece kollarni sararim oda gevsek.sekilde uyuyana kadar 😀
gulcin52 Bugün tek kolunu çıkardım salliyorum şimdi ama kolu irkilince hemen uyaniyor bakalım yatağında uyanacak mi😊
gulcin52 Zuleyha__19 en iyisini yaptınız ben az önce tek kolunu çıkardım o bile irkilince uyandı nasıl yapicam bilmiyorum
Yazilimcianne Önce kundağın sıkılığını gevşetmiştim sonra zaten kendi istemedi. Alışıyorlar biraz zaman tanıyın annesi, bizim kız şimdi çok çılgın uyuyor kol bacak başka başka yerlerde 🤭🤣