Aysima58 10 aylik olduk hala 7 kiloyuz yedigi hic bisey yaramiyor ek gida ve mama iciyor ned en boyle anlamiyorumm kanlari fln gayet iyi 😓
kuzeyanne_ Aysima58 canim sana tavsiyem her gun yumurta muz avakoda bunlari yedirmeye calis kilo aldiran hemde saglikli ürünler
Gmzce Aysima58 benım bebegımde 15aylık 9kılo ay ı seylerı yasıyorum saglıklıysa takmayın dıycemde cevrenın bu cocuk zayıf demesı ınsanı bunaltıyor
Aysima58 kuzeyanne_ neler yediriyorum valla hergun corbasi meyve puresi şu yariyor diyorlar onu aliyorum herseyi denedim denemedigim sey kalmadi
Aysima58 Gmzce sanki bisey yedirmiyormusum gibi tavsiye vermeleri canımı sıkıyor sunu yedir bunu yedir diyorlar gercekten sagligi yerinde Elhamdürillah ve cok hareketli bir bebek 5 sn yerinde durmuyor
Aysima58 ikizannesi4242 doktor yapısalda olabilir dedi buyume etkisi yaratan süt verdi raporlu oda işe yaramadi tekrar goturcem doktora
Melis1706 Aysima58 kizim 7,5 aylik yumurta ve uxum ozu vetiodum ben her gun hrmen hemen valla tombik oldu kestim biraz onlari deneyebilirsin