kelebekkkk48 Merhaba kızlar bebeğim erkek 45 günlük çok gazı oluyor ben kendim kimyon çayı içiyorum ama faydası olmuyor bebeğine veren var mı çok duydum bebeklere 1 çay kaşığı verip iyi geldiğini
Mmervist kelebekkkk48 aguline diye bir şurup var tamamen bitkisel benim bebeğim 36 günlük gaz sorunu neredeyse bitti bu ilaç sayesinde o sancı kıvranma ağlama krizleri bitti
Gizzzzz-giz kelebekkkk48 anne sütü dışında hiç bişey verme dedi doktorum su bile içirmezken kimyon çayı içirmej ne kadar doğru bilmiyorum
Strong_mom kelebekkkk48 aynı durumu yaşadık, bir sürü gaz giderici şurup damla kullandık fayda etmedi, en son Relactaz damla iyi geldi. Bana da kimyon suyundan ver denildi ama ben vermedim kendim içtim.
1pekmom_ kelebekkkk48 bende kimyon çayı çok içtim faydası olmadı, bebeğime vermedim, biogaia ve nurse harvesy damla beraber kullandım baya faydasını gördüm
silad70 Ben doktoruna sorup 2 çay kaşşığı sabah akşam veriyodum ama doktoruna sor muhakak bir şey olmasn
silad70 Cerence yarım çay bardağı suyu kaynatıp üstüne 1 çay kaşşığı kimyon koyuyorum toz kimyon onu da bi taşım kaynatıp alıyorsun dülbentten geçiriyosun suyu kalıyo sadcee posası duruyo ondan 2 çay kaşşığk falan veriyorsun sabah akşam
Fyzelf Bizim doktorumuz da bitkisel hiçbir şeyi önermedi biogaia ve relactaz damla kullanıyoruz tamamen geçmesede azalttı diyebilirim
Emineec kelebekkkk48 yani bilmiyorum bırseylerın faydası gerçekten var mıdır ama işin tek gerçek noktası bebegın bağırsak düzeni oturunca herşey düzeliyor kızım da çok gazlıydı uyumazdı ağlardı sürekli damlalar masajlar neler neler hepsı boştu ne zaman 5.aya gırdık herşey bıçak gıbı bırden duzeldı çok şükür Allah sıfa versin sızlerede güç kuvvet