Gulhan_2005 Kızlar dün ucunda hafif şişkinlik ve kızarıklık vardı sabah altını açtım ki komple daha çok şişmiş bu neden olur acil sünnet mi gerektirir
Mavininbiri Gulhan_2005 Sünnetlk olmuştur Büyük ihtimal vakit kaybetmeden sünnet ettirin çiş ini falan yapabiliyor mu yada çok huysuz mu Yeğenim in öyle olmuştu hemen sünnet ettirdik
Merveio14 Gulhan_2005 arkadaşımın bebeğide aynıydı doktor kireçlenme var demiş ilaç kullanıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam doktor uygun görürse bencede sünnet ettirin
Gulhan_2005 Mavininbiri çişini yapıyor ama yaparken canı acıyor gibi doktora götürdüm ödem oluşmuş dedi antibiyotik verdi şuan bu şekilde sünnet yapılmaz antibiyotik ile düzelmesini beklicez dedi ama bakalım inşallah düzelir
Gulhan_2005 Merveio14 doktora götürdüm ödem oluşmuş dedi antibiyotik verdi şuan bu şekilde sünnet yapılmaz antibiyotik ile düzelmesini beklicez dedi ama bakalım inşallah düzelir
Merveio14 Gulhan_2005 düzelir canm merak etme ablamın oğlundada olmuştu hiç bişi olmaz için rahat olsun