Melike42 Merhaba arkadaşlar 15 aylık bebeğim var emzirmiyorum mama veriyorum bebelac gold onunda pek kilo yönünden faydasını göremedim tavsiye edebileceğiniz sindirimi kolay kilo aldıran mama var mıdır
Merveio14 Melike42 bebelac da bende aynı sorunu yaşadım bebeğim gram kilo almadı mamanın tadına baktığımda su gibi besleyici bi tadı bile yoktu. Aptamil e geçtim memnunum a101 de 250 gram olandan bi alıp deneyin bence. Çok şükür benm kzıım rahat etti gaz kusma yönünden kilo alımıda güzel
Melike42 Merveio14 gaz yaptı mı peki aptamil yada sindirememe sorunu falan sindirimi kolay olan olsun istiyorum
Melike42 Senem_sygl01 kullandınız mı sizde iyi güzel mi gaz yapmaması ve kolay sindirmesi önemli benim için gaz sorunumuz var çünkü bizim bebelac o yönden iyisi ama kilo olarak hiç fayda görmedim
Senem_sygl01 Melike42 ilk doğduğundan beri kullanıyoruz ilk başta gaz yaptı sonra kendiliğinden geçti 1 yaşına değecek hala aptamil içiyor
karkalem Bebekten bebeğe değişen durum bu sanırım. Benim de bu 3. Mama değişimi şuan bebelac gold kullanıyoruz memnunum. Çoğu kişinin memnun kaldığı Sma ve Hipp de biz de gaz yaptı mesela