4 ay 8 günlük oğlum var sabahları ne yaptıysam 5’te uyanıyor çok yoruldum artık. Doktor önerisi ile uyku saat aralıklarını açtım gündüz uykularında fayda gördük ama şu sabah uyanmasına çare bulamadım. Uyku düzenimiz şu şekilde: sabah 5’te uyanıyor ben odadan yatağımdan çıkarmıyorum 7’ye kadar bazen arada bölük bölük uyuyor benimle. Saat 9.00/9.30 gibi ilk uykusuna yatar 1 saat uyur bazen 1.30 saatte uyuyor. Öğlen uyandığı saatin üzerine 2.30 saat koyuyoruz o zaman uykusu geliyor genelde 12.30/13.00 gibi uyuyor bazen 2 saat bazen 2.30 saat uyuyor ama bı sürede on kez ağlayıp mama vererek uzatıyorum. Yine kalktığı saatin üzerine 2 saat koyup uyuyor genellikle 17.00 de uykuya geçmiş oluyor 1 saat uyuyor gece uykusuna ise 9.00 da geçiyor (10.30 da da uyuduğunda 7 de kalktı). Gece 1-2 gibi beslenmeye kalkıyor bir daha 4-5 gibi beslenmeye kalkıyor biberonla mama içerken mama bitmeye yakın uyanıyor arkadaşım mama miktarını arttır dedi 180 bile versen içiyor ama bu seferde midesi rahatsız ediyor tecrübeli annelerden yardım istiyorum 🙏🏻 Şuan yanımda yatıyor esniyror uyutmayı denedim ama uyumadı