Melovealp Mavi1 belki müslüman değil belkide inanmıyor abdestte almıyor SANANE!İnsanların özeline bu kadar burnunuzu sokmayın!Herkes kendinden sorumludur!
Mavi1 Melovealp belki bilmiyordur bunu sonucunu alala . Madem bu kadar özel atmasın . Herkesin yorumuna burnunu sokma işine bak
Melovealp Mavi1 bilmiyor olsa bile öğretmek sana kalmadı bıktık sizin gibi birtek kendini müslüman sananlardan.Bu kadar özel atmasın demişsin kadın tırnağını atmış abdest geçermi dememiş karışmayın insanların yıkanmasına kadar.Bir daha söylüyorum SANANEEEEE
Annebiri Melovealp Mavi1 abdestine karışmasın diyorsunuz kişisel haklara saygı ya hani Melovealp peki siz nasıl bu kadar rahat sanane diyebiliyorsunuz? Bu da hak değil mi
minderbob Deletedmom_79 abla teyemmüm öyle bişey değil! Su varken teyemmüm olmaz. Suyun olmadığı ve abdest almanın zaruri olduğu namaz vakti, gusül gerektiren haller gibi durumlarda teyemmüm alınır. Su varsa aman tırnak yaptırdım deyip teyemmüm almayın geçersiz olur.
Deletedmom_79 minderbob biliyorum ablacım. Hayatını dini vecibelerini yapıp yapmadığını bilmedği hatta onu ilgilendirmediği konuda yorum yapma saçmalığına karşı yazdım. Teyemmüm dersine girmeyelim olur mu🙂