Erken verilen ek gıdalar yüzünden insanlar mide problemleri yaşıyor obezite sorunları çıkıyor ve 4 aylık çocuğa ek gıda verirseniz rahatlarsızlanabilir organları hazır değil çünkü. Yani anlamıyorum bu uzmanlar doktorlar basbas bağırıyor 6 aydan önce vermeyin niye zorluyorsunuz yani bu uzmanlar doktorlar işsiz mi bizimle uğraşıyorlar herkes yedirsin bebeğine her gıdayı her vitamini alsın derler ayından önce verilen gıdalar sandığınızdan daha çok zarar veriyor mesela inek sütü vermeyin diyorlar gizli bağırsak kanaması yapıyor çünkü bunun gibi her besin ayından önce bebeğe yarardan çok zarar veriyor zamanı gelince zaten yiyecek neden bu ısrar emzirin bol bol sütünüz yetersizse mama verin bence. Ben 6 aydan önce başlamadım ek gıdaya şuan oğlum 9 aylık ek gıda ağırlıklı git diyor ebemiz umrumda değil oğlumun kilosu gayet iyi ayından 2 ay ilerde maşallah anne sütü ağırlıklı gidiyorum ebelere de güvenmiyorum çok geri kafalılar 4 aylıkken portakal tattır dedi şaka gibi lütfen araştırın yapmadan önce kimseyi dinlemeyin kendiniz doğru olanı yaparsınız zaten banada baskı yaptılar umrumda bile olmadı ağzına bişey vermeye çalışanlarla da kavga ettim annemle kv kimseyi karıştırmadım