terazikadini Sabah vardı minik minik akşam daha da çoğalmış anneler nedir bu alerjimi her zamankinden farklı birşey yemedim içmedim çoğunlukla mamayla besliyorum ilk defa oldu 3 aylık
Pinpony terazikadini alerji olsa başka Belirtiler de olurdu.. isilige benziyor bence sıcaklık Terlemiş olabilir miiiiii? Ateş falan yok değil mi. Birkac güne geçer geçmezse doktora gösteriniz
teachermom07 terazikadini isiliğe benziyor yaz aylarında olabiliyor . Hergün duş aldırıp doğal bi losyon veya bebek yağıyla masaj yaparsanız geçecektir. Oğlum yeni doğduğu dönemde aynısı olmuştu. Gözenekler tıkanmıştır demişti doktorumuz . Duş aldıkça geçti
terazikadini Pinpony ya bugün uyumuyo diye kundak yapmıştım o zaman ondan oldu hep zıbınsız kısakol tulum giydiriyorum
terazikadini teachermom07 her günde yıkarım aslında dün sadece yıkamadım uyuyor diye ama baktım geçmiyor hemen yıkadım azaldı
teachermom07 terazikadini sıcakta gözenekler tıkanıyormuş Havalar sıcak artık Olmadı günde 2 kez yıkarsınız Bir iki güne geçecektir inşallah