Aliciagirl Kızlar söylemesi ayıp yarın için patlıcan dolması yaptım yaprak falan sardım.patlıcanların içini atmak istemiyorum ya nasıl değerlendirebilirim onu yarın için değil başka birgün için bir yemekte kullanabilir miyim 😚 tarif verirseniz sevinirim
Beraninannesii Aliciagirl Ben buzluğa atıyorum kalan içi . Bir sonraki sarma yapacağım zaman içi karıştırıyorum😇
Beyninizikullanmakucretsizdir Aliciagirl eskiden annemin iç harcı kalınca biraz su ekleyip pişirip yiyordum çok güzel oluyordu birden çocukluğuma gittim 🥹
ikimelekannesi_ Aliciagirl yaz türlüsü yapabilirsin patlıcan içi ile beraber kabak patates kırmızı ve yeşil biber soğan ile ister fırında ister tencerede yaz turlusu çok leziz oluyor
fatmaa37demir Aliciagirl sorunuza bir cevap veremicem ama uykusuzluktan mi nedir başlığı dogum yaptım diye okudum hayırlı olsun yazacaktım 😅😅😅😅
Topisko Aliciagirl ben buzluğa atıyorum canım. Yada kalan içle de sarma sarıp pişirmeden buzluğa atıyorum. Hazır oluyor.🥳
elmaliturtam Aliciagirl benim babaannem dolma yaparken patlıcan, kabak içini soğan salça ile kavurur biraz su koyar yemeğini yapardı cidden güzel oluyordu