Simgetuna- Arkadaşlar omurga ağrısı yaşayan varmı? 3 yıldır benim 1 tane onurga kemiğim çok ağrıyor sırt üstü yatınca özellikle !!! Bugün dr gittim ama MR cektirmem lazım biraz uzun sürecek cektirmem yaşayanlar yazarmı !
Minigim24 Simgetuna- aynı durumu yaşadım ama bende skolyoz ve kifoz var ondan dolayı yaşıyordum ızun süre her gece ağlayarak uyudum sonra fizik tedaviye başladım manuel olarak suan daha iyiyim
sunflower01 Simgetuna- ben sezeryanla doğum yaptım doğumdan beridir hic mi hiç geçmedi Sabah uyandığımda hep geceden dayak yemişim de kalkmisim gibi hissediyorum yaa sonuçlar nedir bana yaza yazar misiniz tedavinizden sonra . Geçmiş olsun bu arada Siz normal doğum mu sezeryan doğum mu yaptınız?
Uykusuzhergeceeee Simgetuna- benim sol tarafıma ağrı vuruyordu ağlıyordum artık uzun süre ayakta kalınca ağır iş yapınca ağrıyordu
brmelekannsi Simgetuna- evet kafada giriyor ayaklarınızın bir kısmı dışarıda kalıyor bende başta korkuyordum ama girdikten sonra bişey yokmuş dedim sesler biraz fazla ama çalışıyorsunuz kendinizi korktmayın yeter. Benimde sezeryandali iğneden sonra boydan boya omuriliğim ağrıyordu 19 ay oldu 1 2 ay oldu geçeli ama çok iş yapınca gene ağrıyor
Uykusuzhergeceeee Simgetuna- evet kafa da giriyor ama dakikasını hatırlamıyorum ben gireli epey zaman oldu
brmelekannsi Simgetuna- sezeryanda vurulan iğne sinirlere zarar veriyormuş 1 2 seneye geçer dedi vitamin verdi sadece
Simgetuna- Minigim24 sizde de mi aynı durum oldu yani omurganın tek kemiğimi ağrıyordu sırt üstü yattıgınız da falan aynı durum demişsiniz ya ondan soruyorum
Minigim24 Simgetuna- evet omurga kemiğim ağrıyordu, uzanınca yada yaslanınca bi yeğe tam değince kemikte ağrı oluyordu
Minigim24 Simgetuna- yok ya internette her seyin sonu kansere çıkıyor ne yazıkki kafanızı bulandırıp stres yapmasın
Simgetuna- brmelekannsi ben yeni doğum yaptım ama doğumdan öncede vardı benim birde sırtımdaki kaslar geriliyor başımı öne eğdiğimde
Simgetuna- Minigim24 aynııı benim durumum ya beni anlatmışssın gerçkten umarım basit bişeydir fizikci kist yada fıtık dedi hafif skalyoz var tam ağrının oldugu yerde dedi oda ağrı yapar dedi MR kesin çözüm dedi işte bekliyorum
sunflower01 Simgetuna- bendeki de ayni durum sezeryanla doğum yaptım hafifçe skolyozum da var geceden uyuyorum sabaha dayak yemis gibi o kısımlarımda ağrılar var sonucunuz ne çıkacak acaba bana da yazar mısınız? Teşekkürler geçmiş olsun şimdiden