Semrakrhn38 Hanimlar bime Kiwi hava nemlendirici geliyormus 70 liraya doglgazi yakmaya basladim evimde nem var kizimin burnu tıkali oluyor bnm bogazim kuruyor bide kizimda oksuruk basladi neyin nesiyse gordunuzmu urunu kullanan varmi
OptimusPrime Semrakrhn38 bende alacaktım sonra vazgeçtim. Kalırifer suluğu aldık içeriye nem yapsın siye isterseniz sizde alık bir kaç tane su koyuyorsun kalorifer sıcağıyla buhar yapıyor 😊
Gamzebysl Semrakrhn38 Ben buhar makinesi kullanıyorum bebeğim 2 aylık hiç bir faydası olmuyo hala tıkanıyor burnu
Srnygtkarabnr Semrakrhn38 onu görmediö kullanmadım ama bizde bebek olunca sinbonunkimi aldık 130 tl di sanırım trendyolda bşbak derim cok memnunuz
Semrakrhn38 Mom567 uygunmusda bilemedim bnde biraz daha arastiryim bakalm sikayet varmi ise yariyomu 😀
Ozge23 Bende almayı düşündüm ama sağlık ocağında ki hemşiremiz çok gereksiz birşey ben kullandım dedi. Kalorifer yakmaya başladığında peteklerin üzerine kase içinde su koy nemi alır demişti. Bende öyle yapmayı deneyeceğim.
OptimusPrime Semrakrhn38 Oluyor tabiki maksat nem olsun. Odaya kattle al kaynat kapağını açık bırak buharlı makineden daha çok nem yapıyor içeriye kuzum. Gereksiz. Yeğenlerimde bize doktor söylemişti yapın diye :)
OptimusPrime Semrakrhn38 ketıl elektirikli su ısıtıcısı var ya kapağı açık olduğun odada kaynat makineden daha çok buhar veriyor 😂