DenizErSahin Merhaba sevgili anneler 7 bucuk aylık oğlum inanılmaz fazla terliyor bu durumu yasayan varmı aranızda gece uyurken emerken bası sırtı sırılsıklam oluyor bir sorun mu var dıye dusunuyorum artık ne yapmalıyım?
Egeanne DenizErSahin bizde öyleyiz bugün doktora sordum alerjik kaynaklı olabilir dedi bebeğimde alerji var reflü kaynaklıda olabiliyormuş
Poly-ana DenizErSahin Benim oğlumda 4 aylık aşırı terliyor kafası yastığı ıslatıyor uyandığında biz babasına çektiğini düşünüyoruz çok şükür bir sıkıntısı yok ama☺️
O1Anne DenizErSahin benim kızda öyle nerdeyse bunun için doktora gidicektim neyseki öğrendim ki normalmiş sık sık terlemesi
DenizErSahin Egeanne ctesi günü kontrolumuz var bende sorucam gittiğimde terlemesinden korkuyorum yani sonucta kötü birşey
DuyguveUygar Poly-ana merhabalar alakasuz olacak ama yastık kullanıyormusunuz benim oğlumda 4,5 aylık yastık kullanmadık henüz
Poly-ana DuyguveUygar Safi başına kullanmıyoruz ince geniş kare bir sallama minderi var belden yukarısını yatırıp salladığımız ondan bahsetmek istedim ☺️
DuyguveUygar Poly-ana anladım teşekkür ederim bizde kullanmıyoruz da acaba rahat edemiyomudur diye düşünüyorum gece sık uyanmalar başladı🥲🥲
aylizinannesiii DenizErSahin iki buçuk yaşında kızım sabaha kadar çeşme gibi terler bütün kanlara tiroidlere bakıldı herşey normal genetik dedi bende yazları su gibi olurum 😅
Mimeva DenizErSahin 5 aylığız uyuyuo uyandığında yastığında başının izi çıkıyor okadarki terden ıslanıyor ben bebeklerde baş terlemesi normal diye biliyorum çevremdede hep çyle görüyorum zaten benimki alerjik ve reflüsü var ondanda olabilir bilmiyorum ama bence normal gibi
Beri_34 DenizErSahin benim oğlum da 7 buçuk aylık inanılmaz terliyor çarşafta yastıkta hep ıslanıyor o derece acaba normal midir